[Direct naar registreren]

Alle aandacht met Adealy.nl

_
Met Adealy kunt u als ondernemer, vereniging of gemeente heel eenvoudig uw bonnen plaatsen. Op deze bonnen staat uw product of evenement in de schijnwerpers. Deze bonnen zijn makkelijk, per regio, te vinden voor de bezoeker van Adealy.nl. De bonnen hebben een link naar uw eigen profielpagina voor extra promotie en informatie.

Klantvriendelijk
Voor de bezoeker van de website is Adealy volledig gratis en hij of zij wordt niet lastig gevallen met ongewenste reclame of cookies. De bezoeker hoeft zich bovendien niet te registreren, wat het gebruik extra laagdrempelig maakt.

De werking
Voor een vast bedrag kunt u onbeperkt* bonnen plaatsen op de Adealy-website.

Bezoekers zoeken op hun computer, tablet of smartphone vanaf iedere locatie naar voor hen interessante items aan de hand van diverse zoekcriteria zoals plaats, productgroep en aanbieder. Gevonden bonnen kunnen als geheugensteuntje worden gedownload op de smartphone of uitgeprint.
De bezoeker zoekt rechtstreeks op Adealy en daarmee is vindbaarheid op Google en dergelijke geen issue meer.

Gemak dient de mens
De website is zeer gemakkelijk in gebruik. U kunt uw profielpagina enĀ  uw bonnen zelf online opmaken via eenvoudige invoervelden en een standaard opmaaksjabloon. Stap voor stap uitleg vindt u op de website nadat u bent ingelogd. Desgewenst kunt u ook een abonnement afsluiten inclusief een accountmanager die alles netjes voor u verzorgt.
U kunt uw bonnen opslaan om deze eventueel later nog eens te gebruiken. Door het ingeven van de geldigheidsduur worden de bonnen automatisch alleen getoond tijdens de ingestelde periode en kunt u meerdere bonnen van tevoren inplannen.

Extra promotie
Uw aanbiedingen zijn zo opgemaakt dat zowel u als de bezoeker deze eenvoudig kunnen doorplaatsen op Facebook en Twitter. Bovendien krijgt u uw eigen profielpagina, met links naar uw eigen website, uw social media-sites, een routebeschrijving via Google-maps en alle overige relevante informatie.

Deelnemen:
Sluit uw abonnement af door het onderstaande registratieformulier in te vullen of door contact op te nemen via info@adealy.nl.

*Maximaal 5 bonnen tegelijkertijd.

Lees hier de Gebruikersvoorwaarden en de Algemene voorwaarden.

Indien de link naar de gebruikersvoorwaarden en/of de algemene voorwaarden niet werkt, kunt u deze opvragen via onze e-mail info@adealy.nl

Registratieformulier:

_

Adresgegevens

Postadres (indien afwijkend)

Overige gegevens

Profiel gegevensKies uw wachtwoord